Följ More PR

More PR expanderar efter rekordår

Pressmeddelande   •   Jul 12, 2019 14:17 CEST

Den Göteborgsbaserade PR-byrån More PR kan se tillbaka på ett rekordår 2018, med kraftigt ökad omsättning och fördubblad lönsamhet. 
– Jag ser det som ett resultat av att kunderna efterfrågar affärsnära kommunikation samtidigt som vi lyckats otroligt väl med att rekrytera, säger bolagets vd Adam Lichtneckert.

Under fjolåret ökade More PR sin omsättning med cirka 30 procent, samtidigt som vinsten fördubblades från en till två miljoner kronor. En framgång som enligt Adam Lichtneckert beror på lyckad rekrytering och att kunderna uppskattar byråns strategiska erbjudanden och förmåga att hela tiden ligga steget före.

– För oss är det viktigt att våga utmana, såväl oss själva, som branschen och våra kunder, samtidigt som vi säkerställer att vi levererar det kunderna behöver och gör det med kvalitet. Vårt starka resultat och framgång ligger i förmågan att peka ut den smartaste vägen framåt, hitta nya spännande kommunikationsmöjligheter och att kunna attrahera väldigt duktiga medarbetare.

För att möta den ökande efterfrågan på More PRs tjänster har bolaget anställt två nya medarbetare, Sofia Agrell och Tim Vikman. Sofia har tidigare erfarenhet från den politiska arenan då hon under flera år var politisk sekreterare åt David Lega (KD). Tim kommer närmast från rollen som marknadskoordinator på Bureau Veritas.

Västsveriges största byråallians

More PR är ett bolag av nio inom den Göteborgsbaserade kommunikationsgruppen More Alliance. Tillsammans erbjuder bolagen både enskild och samlad expertis inom allt från eventplanering, till digital annonsering, strategi, film och PR.

–Vi är trygga i vårt erbjudande och inte minst de samarbeten vi har med ett flertal av våra systerbolag inom More Alliance. Tillsammans kan vi erbjuda en unik helhet som är större än våra enskilda erbjudanden. Vi ser att kunderna uppskattar vår spetskompetens men också tillgängligheten när det behövs fylla på med ytterligare kunskap från våra systerbolag, avslutar Adam.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Adam Lichtneckert, VD More PR, 076–896 99 81, adam@morepr.se

More PR är en PR-byrå i Göteborg som hjälper kunder att höja sin röst i deras viktigaste sammanhang. Med träffsäkra analyser säkerställer vi strategier och kommunikation som stärker våra kunders affär. More PR verkar från Göteborg men hörs i hela landet.

Våra rådgivare och pr-konsulter har lång erfarenhet av affärsdrivande kommunikation inom en rad olika branscher. More PR är en del av kommunikationsgruppen More Alliance som med säte i Göteborg har över hundra konsulter som täcker de flesta kommunikationsdiscipliner.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.